09-03-2018

Forskere afslører: Et glas rødvin giver den samme effekt på kroppen, som en times motion.

Visdom.dk:

Eftersom du er trykket ind på denne artikel, er det højst sandsynligt fordi du også elsker at drikke et glas vin i ny og næ.

Og findes der så noget bedre end at åbne en god årgang vin, og dufte til frugtede duft, drikke med måde og læne sig tilbage og nyde livet. – nej vel?

Dog kan det meget modsat være utroligt svært, at hoppe i træningstøjet og bevæge sig ned i det nærliggende fitnesscenter.

Dette er dog med tanke på, at vi alle sammen godt ved, at for at få en sund og stærk krop, er man nødt til at bruge et par gange om ugen på noget motion. Dog kan det være utroligt svært at motivere sig selv til dette.

Lige præcist derfor kommer denne forskning fra 2012 som en fantastiske nyhed. – For dette studie vider nemlig, at et glas rødvin har den samme effekt på kroppen, som en times motion.

Bedrelivsstil har blandt andet skrevet om studiet, som helt oprindeligt stammer fra Canadas University of Alberta, hvor en gruppe forskere her udførte en undersøgelse, som viser sundhedsfordelene ved resveratrol, hvor ens krop kan drage fordel af det uden at behøve at svede.

Hvis du ikke ved hvad resveratrol er, så er dette et antoxidant og en plantetpolypheonol, som findes i skallen af de røde druer – og som sagt er de røde druer jo kernen til god rødvin.

Forskere mener, altså at resveratrol kan være med til at øge hjertefrekvensen, hvilket kan medføre en styrkelse i muskelpræsentationen.

Lige præcist dette, viser sig ikke blot, at være godt for dem som elsker et godt glas rødvin eller to. Men faktisk også til dem som måske ikke er i stand til at træne så meget. Det skriver Bedrelivsstil.

”Jeg tror at resveratrol kan hjælpe dem, som gerne vil træne, men som ikke er i stand til det. Resveratrol kan forbedre træningen for dem eller øge fordelene ved den lille mængde motion, de kan klare” skriver Jason Dyck, som er en af forskene bag dette studie.

Dog ved vi alle sammen godt, at det er en vigtig ting, at få dyrket noget motion en gang i mellem, og når det samtidigt med kommer til alkohol, ja så handler dette om at gøre det med måde!

Seneste kommentarer

08.05 | 09:44

Flot forretning du har her. 🥰

Del siden